Vi rekrutterer!

Postet av Roing den 1. Sep 2018

Lurer du på om du skal bli med i Oslos beste studentroklubb? 

Hvis du liker å bli sprek, ha det gøy og omgås med morsomme mennesker har du kommet til riktig sted. Vi kombinerer gode treningsøkter i godt fellesskap, og har sosiale sammenkomster med særdeles høy kvalitet. Du er velkommen om du vil bli med på å vinne Studentmesterskapet i Bergen 2019, men også om du vil bli med på en roøkt en gang i blant men konsekvent delta på torsdagspilsen - alt er opp til deg. 

Ikke overbevist enda? 

Kom og prøv, så tar vi det derfra. Still opp på det du vil og prøv deg frem helt til 28. september - da avholdes dåp for alle nye medlemmer, og vi kan virkelig sette i gang treningsarbeidet som skal til for å vinne SM 2019 i mai og gjenskape rofamilien på ekte vis.

Meld deg (uforpliktende) inn i "OSI Roing" på fb, følg oss på facebook (OSI Roing) og instagram (@osiroing) for all nødvendig informasjon, så sees vi på trening!

OSIRs første SM i Romaskin!

Postet av Roing den 14. Feb 2018

OSIRs første SM i romaskin foregikk forrige helg med stor suksess! Tusen takk til NTNUI Roing for et upåklagelig og imponerende arrangement!

Det ble SØLV til guttene våre på stafetten (av 16 påmeldte lag), 5. plass til jentene (av 16) og Halvor fikk klubbrekord på 2000m i herrer tungvekt 😏

Draktene våre kom dessverre ikke frem i tide, men vi kompenserte med matchende detaljer på banketten slik at OSIR tydelig fikk markert seg i studentromiljøet 😎

Takk for oss! Vi gleder oss til Studentregattaen i Bergen i mai!


Sølvguttene våre

 

Stor seier i matchende antrekk